Selamat Hari Raya Aidiladha !


Source : Google Image

Selamat menyambut Hari Raya Aidiladha kepada muslim seluruh dunia ! *Lambat* ya ya ... Raya Aidiladha 2013 dah lama lepas,tapi 'Better late than never' kan ? hikhik..UPSR dah habis pon ! tapi not gonna merdeka yet .. Lepas ni banyak lagi ujian yang akan datang .. Tapi aku amik satu lagi exam iaitu PSRA a.k.a Penilaian Sekolah Rendah Agama yang merangkumi jugak 5 subjek . Okey berbalik kepada cerita tadi , tiba je raya ni .. memang semua menu WAJIB ada daging .. sup daging , rendang daging dan macam2 lagi .. Ikuti beberapa gambar aku sewaktu raya kat KL sebelum balik Johor x3

                   Gambar Family .. HAHA .. big family !

                Those babies . Irfan dan Nufail <3


Family gathering . Ku nampak putihhhh !

 Dengan my omma . Katanya gambar ni cantik sebab nampak
                            dia keibuan .HAHA *abang interprem*


Semua tunjuk the one and only lelaki dalam gambar xD
*Abaikan yang didepan xD*

Banyak lagi gambarrr .. Tapi banyak pulak nak diupload nya .. haha .

Maaf bagi pengguna 'aku' untuk orang yang lebih tua .


1 Starlight Moonlight:

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/