No Tittle..


..
Owh da lama tak buat post:face56: ,,Ni mungkin dinobatkan sebagai entri Rojak:face60:. bukan apa sje je.. musim cuti suma gi jenajalan aku tak ! jeles tau:face68: jgn la nk berlagak.. Kang ade yg kene belasah ( ganas kan? Oh well ) Korang tau ?? ade org ckp SUJU pegi Hari Belia !! rugi x gi:face48:
walaupun aku da ade kt area situ :face59: maklumla ade kenduri kawin x sempat ..yg best nye kenduri tu punya theme PINK beb !
:face56: syuker2 (kene gedik gak skali sekala) ..Dah la tu panjang2 xde org baca pon ...

3 Starlight Moonlight:

tiha said...

salam perkenalan...

marilah join kontest blog saya : http://fasham87.blogspot.com

marilah beli brooch , hairpin :
http://fasham87.blogspot.com/2011/05/new-stock.html

tiha said...

huhu nak join senang jer...just copy word yang kaler merah sekali ngan gambar tu then tag 2 orang kalo lagi ramai pun boleh...ohya pastu post link kat entry di blog saya...simple jer

tiha said...

huhuh thanks follow...saya follow balik...^__^