tutorial : letak cute smiley kat post :)




skang mira nak ajar camne nk wat cute emoticons dekat post
ape cute emoticons tu ? ni dia :

1.Korang pegi ke --->;klik sini


2.tekan yg dah dimerahkan tuh..

3.tunggu sampai siap

4.Greasmonkey anda da siap !! hehe..

5.korang install lah link2 ni..untuk gambar kawaii


kalau korang nak lagi link kawaii korang just seach :kawaii emoticons

kalau nak wujudkan cute emoticons tu kat korang punya post ikut step ni plak :

a.pergi ke SETTING
b.cari Global Setting
c.Tick old editor
e.SAVE !! yayy
korang pegi kat post tgk ade tak emoticons tu ?

P to S: ni tuk mozzila firefox ngan google chrome sahaja


4 Starlight Moonlight:

i am S!L4H.. said...

wahh nak smileyyy. kt cbox sy x de pon. :(

☆Cik Miera☆ said...

Ni untuk post sahajer...

najwa radz said...

ehh.jadiklah..thanks sngat

☆Cik Miera☆ said...
This comment has been removed by the author.