Doodle number 2 ..!


Yeahh ! dengan tunjuk ajar akak nie Aku dah pandai gune paint tool sai wat doodle :face15: Mmg ah buruk baru dua kali , len lah akk2 lain yang pandai ber-doodle .. Okey jangan gelak tau !




Buruk kan ? disebabkan malas nak letak nama aku , so , Ni korang anggap freebies lah .. Kalau korang nak lah kan .. Tapi ! Do credit me okay ? :face64:

4 Starlight Moonlight:

Miss A said...

huhu,skrang ni doodle mendoodle dah jd mcm trend je kan dlm dunia blog :)

Domo said...

@Miss A Tulah , Kalau takde doodle tak sah ..

Miss A said...

haha,anyway,at least you ade bakat mendoodle kan? :)

Domo said...

@Miss A Haha , Tpi ni susah gak nak lukis ..