Contest: I need a blog make over.






Nampak tajuk ats nih ? Okey . Sebernanya ni nak promote kan contest yang mira sponsor hahaha . contest ni bkn untuk blog terchomel di dunia . Oh tidak sama sekali .. Tapi korang boleh masuk untuk meng'make over kan' blog korang yang korang rasa buruk dan perlu di make over

http://3.bp.blogspot.com/-sC6nuLnbEV4/Tnct72Ey2EI/AAAAAAAAEn0/YPd6xUK2nmg/s400/bannercontest.png

Paste kan banner ni ke post contest anda :D

Syarat-syarat contest:

1. Diwajibkan follow blog Adah, Wanie dan Mira. Nanti kalau ada updates senang tahu.
2. Mesti ada blog dan tak kisah sama ada blogger boy atau girl. Semua dijemput.
3. Copy banner di atas dan buat satu entry tentang Contest: I need a blog make overini.
4. Tag tiga orang kawan kawan blogger. Pastikan mereka tahu mereka di tag.
5 . Promote contest ini kalau tak keberatan.
6. Lepas siap publish entry tentang contest ni, hantarkan URL ENTRY CONTESTke comment box saya. Nanti saya bukak tempat komen. Dont worry.
Hadiah untuk pemenang #1
Full edit blog + 2 doodle wanie + Sidebar + Header + welcome note + copyright

Hadiah untuk pemenang #2
Full edit blog + 1 doodle wanie + Sidebar + Header + copyright

Hadiah pemenang #3
Full edit blog + Header + copyright

Tarikh tutup: 15 Oktober 2011
Sebarang masalah ataupun pertanyaan boleh tanya dekat Shoutbox saya.

3 Starlight Moonlight:

Nurul Myra said...

Salam,saya dh join contest neiyh..hope2 mnang,,Aminnn...


http://mirastrawberrygorgeous.blogspot.com/2011/10/contest-i-need-blog-make-over.html

Rynelmo said...

Saya join contest nie . Selepas habis Pmr . hikhik .

http://nurinisak.blogspot.com/2011/10/contest-i-need-blog-make-over.html

nur syahidah said...

syidot join skali hehe hrp blh menang
hihi
http://pelangisyidot.blogspot.com/2011/10/contest-i-need-blog-make-over.html